SANTANYÍ TENDRÀ UN PARC DE BOMBERS
EL CONSELL DE MALLORCA JA HA FET OFICIAL LA NOTÍCIA I LES OBRES COMENÇARAN DURANT EL 2016.
Reunió mantinguda pel batle de Santanyí, Llorenç Galmés, amb Joan Font,<br />conseller del Departament de Desenvolupament Local
Reunió mantinguda pel batle de Santanyí, Llorenç Galmés, amb Joan Font,
conseller del Departament de Desenvolupament Local
El Departament de Desenvolupament Local, a través de la Direcció Insular d’Emergències, va comunicar ahir al batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la construcció d’un nou parc de bombers a Santanyí després de diversos estudis que han determinat que es tracta d’un dels llocs més idonis per instal·lar aquest nou servei. 
 
La inversió total prevista per a la construcció del nou parc és de 3,5 milions d’euros, dels quals 830.000 euros ja aniran dins el pressupost de 2016 de la institució insular per tal de poder realitzar el projecte, així com la primera fase de la construcció.

La creació d’un nou parc de bombers de Santanyí ha estat un dels principals objectius de l’equip de Govern de l’Ajuntament que des de la passada legislatura ha treballat de valent perquè aquest projecte fos una realitat. A banda de moltes reunions i estudis duits a terme, cal destacar que el Consistori santanyiner ja posà a disposició de la Conselleria la cessió d’uns terrenys per a la construcció d’aquest nou recinte. Fins i tot, perquè les obres poguessin començar tan aviat com es pogués, Galmés es va comprometre a facilitar unes instal·lacions municipals provisionals mentre es duguessin a terme les obres.

En aquest sentit, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i la regidora de Seguretat, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfets davant aquesta gran notícia per als santanyiners i creuen que l’elecció del lloc és immillorable, ja que com ha destacat Galmés: “S’ha de tenir en compte que Santanyí té 13 nuclis de població, 15.000 habitants, més de 30.000 places hoteleres i una gran afluència de visitants. De fet, aquestes particularitats varen ser decisives per als tècnics de l’anterior equip de Govern de la Conselleria alhora d’estudiar Santanyí com a nou punt estratègic per cobrir la zona sud de Mallorca”.

Aquest nou parc de bombers suposarà, a part de donar cobertura als municipis i nuclis de població de la zona del Migjorn de l’illa, un reforç als parcs de Manacor, Felanitx i Llucmajor, i cobrirà l’àrea geogràfica dels municipis de Santanyí i Ses Salines.
Bookmark and Share