S'INVERTIRAN 360.000 EUROS PER CONNECTAR LA XARXA DE CLAVEGUERAM DES LLOMBARDS AMB LA DEPURADORA DE SANTANYÍ
Pel que fa a la connexió de la xarxa de s’Alqueria Blanca amb la depuradora de Cala d’Or, les obres començaran les pròximes setmanes.
Reunió projecte xarxa clavegueram es Llombards, 30-03-2015
Reunió projecte xarxa clavegueram es Llombards, 30-03-2015
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el regidor de Medi Ambient de Santanyí, Miquel Contestí, s'han reunit avui matí amb el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern, Gabriel Company, per acabar d’enllestir els darrers punts del projecte que connectarà la xarxa de sanejament del nucli des Llombards amb Santanyí, per a la seva posterior impulsió a la depuradora. Aquest projecte suposarà al Govern de les Illes Balears una inversió de 360.000 euros.

L’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQUA) serà l'encarregada de licitar el projecte i l'execució de l'obra, que suposarà una solució definitiva a una demanda històrica d'aquest nucli de població del municipi de Santanyí. Es Llombards, amb una població estimada de 800 habitants a l'hivern i 1.000 a l'estiu i realitza en l'actualitat el tractament de les seves aigües residuals en fosses sèptiques.

Pel que fa a la connexió de la xarxa de clavegueram de s’Alqueria Blanca a la depuradora de Cala d’Or, el projecte està en fase de licitació i està previst que les obres comencin les pròximes setmanes.
Bookmark and Share