SURTEN A CONCURS PÚBLIC LES ESPERADES OBRES DE REMODELACIÓ DEL CARRER TAGOMAGO DE CALA D’OR
EL PROJECTE CONTEMPLA QUE LES OBRES COMENCIN DIA 15 DE NOVEMBRE I DURIN 4 MESOS APROXIMADAMENT.
Després de molts mesos d’espera, d’aquí a unes setmanes es farà realitat el projecte de remodelació del carrer Tagomago de Cala d’Or, un dels carrers més cèntrics i turístics d’aquest nucli costaner. Està previst que les obres comencin dia 15 de novembre i tenguin una durada aproximada de 4 mesos.

Es tracta d’una de les inversions més importants que haurà dut a terme l’Ajuntament durant aquest 2016, ja que suposa una despesa de més de 400.000 euros.

Tenint en compte que és un dels carrers més transitats de Cala d’Or i que no s’havia fet una reforma general des del 1990, ara es remodelarà tot el carrer per complet: es canviarà tot el paviment per un de més resistent i més modern i s’adaptaran la calçada i les voravies a un sol nivell a fi d’eliminar totes les barreres arquitectòniques, s’instal·laran pilones perquè els vehicles no puguin estacionar damunt les amples voravies (només es permetrà en casos excepcionals), es reposaran papereres, arbres i fanals i es soterrarà tot el cablejat elèctric.

Una de les grans inversions d’aquest projecte és la substitució de tota la xarxa d’aigua potable i un nou sistema de recollida de les aigües residuals de pluja que es canalitzaran fins a la platja de Cala Gran.

Aquesta setmana el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la batlessa de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, i el regidor de Turisme, Rafel Batle, s’han reunit amb els comerciants de la zona i han visitat el transitat carrer.
Carrer Tagomago
Carrer Tagomago
Carrer Tagomago
Carrer Tagomago
Visita autoritats carrer Tagomago
Visita autoritats carrer Tagomago
Bookmark and Share