Santanyí Ràdio va començar a caminar l’estiu de 02.

Des del primer moment la seva filosofia és ben clara: a partir del plantejament d’una emissora municipal, amb tot el que suposa de limitació tècnica i humana, oferir als habitants del municipi un medi d’expressió i cohesió entre els distints nuclis que el conformen.

 

La programació es basa en dos eixos fonamentals.

La part de ràdio convencional i la part musical.

 

En el primer apartat s’inclou el magacine Ronda de Migjorn.

Un programa destinat a mantenir l’audiència al dia de la informació generada a l’entorn immediat i de les noticies destacades de la jornada, de caire més genèric.

 

Inclou una sèrie de seccions destinades a oferir un servei al oient, a les quals hi pot accedir per consultes:

Banca i Economia, Assessoria laboral i Fiscal, Jardineria, Bricolage, Salut, i divulgació científica, Internet; a més dels temes de Consum que afecten al ciutadà.

 

Contem amb espais destinats a la gastronomia i al turisme; Als fenòmens paranormals i a la vida artística del municipi.

A l’actualitat del camp i de la mar.

 

Recuperem narracions i testimonis d’antics costums que ajuden a entendre l’evolució d’una societat que se troba, des dels anys seixanta, entre la invasió turística i la pèrdua del paisatge pagès dels avantpassats.

 

L’activitat de Associacions culturals i Ong’s igualment troben un canal per donar a conèixer les seves activitats.

  

En l’apartat de la activitat esportiva, a més d’espais a la programació diària, se fa un seguiment exhaustiu de l’actualitat dels caps de setmana mitjançant una programació especial en funció de la competició on participen els distints equips que existeixen en el terme.

  

La resta de la programació, -emetem les vint-i-quatre hores-, la completa la programació musical. Clàssics de tots els estils musicals combinats amb música d’actualitat.

 

Entretenir i informar, tan senzill i tan complicat