Santanyí llança un any més la seva campanya de recollida de juguetes

Com ja és tradició, l’Ajuntament de Santanyí posa en marxa la seva campanya “Cap Infant Sense Jugueta” per recollir joguines per a les famílies més necessitades del municipi. Les regidories de Participació Ciutadana i Festes són les qui encapçalen aquesta iniciativa per recollir no només juguetes que ja no s’utilitzin, sinó que també se’n recolliran de noves per assegurar l’èxit de la campanya.  

Tal com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Matas, “l’objectiu, com sempre, és que cap nin o nina del terme municipal de Santanyí es quedi sense la il·lusió de tenir un regal per les festes. Sabem que per algunes famílies són temps difícils, especialment pels col·lectius més vulnerables. Per això, tornam a proposar a qui vulgui i pugui, que faci el donatiu d’una jugueta nova. També recollirem les que ja no s’emprin i estiguin en bon estat perquè es puguin tornar a aprofitar”. 

A partir del dia 28 de novembre hi haurà punts de recollida de juguetes a l’Ajuntament de Santanyí, a l’Oficina de Turisme de Cala d’Or, a l’oficina municipal de s’Alqueria Blanca, al Saló Parroquial de Calonge, i es podrà contactar amb els batles pedanis de la resta de nuclis del terme per fer els donatius. Com cada any, la campanya es desenvoluparà en col·laboració amb Càritas Mallorca.  

Els últims anys, la campanya Cap Infant Sense Jugueta ha estat tot un èxit pel nombre de donacions, que han anat augmentant any rere any. Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “l’any passat vàrem aconseguir omplir el camió que les ha de dur a Càritas; pràcticament no hi cabien totes. Esperem que es torni a repetir aquest èxit, ja que es varen recollir unes 800 juguetes. El municipi de Santanyí sempre s’ha caracteritzat per ser generós en moments difícils, i estic convençuda que enguany no serà una excepció”.  

Per l’Ajuntament de Santanyí és important que els nins i nines del municipi no perdin la il·lusió de tot l’any, i per això moltes d’aquestes joguines no només es repartiran per Nadal, sinó que s’aniran repartint durant l’any. També hi ha aniversaris i altres festes, i cap infant es pot quedar sense gaudir com la resta d’al·lots.