Enllestides les obres de millora al carrer Rotes de Mar de Cala Llombards

Els veïnats del nucli costaner de Cala Llombards han vist com fa uns dies ha quedat enllestida la millora d’un dels carrers principals del poble. Es tracta del carrer Rotes de Mar, on hi ha el parc infantil i que connecta amb l’avinguda Cala Llombards, en una actuació que ha quedat emmarcada en el pla d’actuació de l’Ajuntament de Santanyí que ha inclòs diferents punts dels nuclis del municipi. Així s’han fet voreres noves, s’ha millorat l’asfalt i la senyalització viària de cap a cap de la via. 

La batlessa de Santanyí, ha visitat el nucli calallombarder amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, i el representant de batlia al poble, Jose Simeón. Segons ha explicat Maria Pons, “es tracta d’una inversió necessària de ja fa un temps i que volíem tenir llesta al més aviat possible. Els veïnats ens ho havien reclamat, i estic segura que quedaran satisfets del resultat. Aquesta no serà l'única actuació d’aquestes característiques a Cala Llombards ni al municipi. Esperam posar en marxa més obres encaminades a la millora i manteniment de carrers”.  

El total d’aquesta inversió al carrer Rotes de Mar ha suposat una inversió de 44.113 euros, amb la qual s’han fet aproximadament 1.500 metres quadrats de voreres noves. Com ha explicat la batlessa, aquesta no serà l'única actuació d’aquestes característiques que l’Ajuntament de Santanyí té prevista al municipi. Recentment, s’han acabat altres actuacions similars, i ja s’està fent feina per noves inversions a diferents punts del municipi.