25 motos i ciclomotors de fins a 125 cc passen la ITV a Santanyí

Una vegada més, el Camp Municipals d’Esports de Santanyí ha tornat a rebre el servei d’ITV per a mots i ciclomotors de fins a 125 centímetres cúbics. Així, 25 vehicles han estat revisats pels tècnics de la unitat mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles en una nova jornada de revisions al terme.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha tornat a agrair la possibilitat de tenir aquest servei al terme, “és una gran notícia per als veïnats del municipi de Santanyí poder tornar a passar la ITV aquí i no haver de desplaçar-se. Hem d’agrair que hi hagi la possibilitat de traslladar aquesta unitat d’inspecció, i des de l’Ajuntament ens encarregam de confeccionar la llista i d’organitzar als veïnats perquè sàpiguen quin dia i a quina hora tenen cita per a futures revisions”.

Encara no hi ha data per a la pròxima jornada per passar la ITV amb motos i ciclomotors a Santanyí, però l’ajuntament s’encarrega de facilitar als usuaris la gestió, i tan aviat com hi hagi vehicles suficients apuntats, es tornarà a demanar que la unitat mòbil es desplaci fins al municipi.