Fira i Mostra de l’Ensaïmada a s’Abeurador de Santanyí

Durant tot un dia, el poble de Santanyí acollirà tota una jornada dedicada al producte més típic de Mallorca. I és que la plaça de s’Abeurador del nucli santanyiner acollirà la Fira i Mostra de l’Ensaïmada. Tothom que s’hi acosti podrà participar d’un esdeveniment amb animació i activitats per a tota la família.

Des de les 10.00 fins a les 22.00, forns de diferents pobles, i per descomptat del municipi de Santanyí, tendran expositors per mostrar les seves creacions. Hi haurà demostracions en viu d’elaboració d’ensaïmada, i degustació d’ensaïmada gegant preparada especialment per l’ocasió. També hi haurà animació i actuacions musicals, a més d’una xaranga que recorrerà els carrers del centre.

A partir de les 15.30 serà el torn del ball de bot i la música tradicional, amb diferents grups locals. Els primers seran Ordi Broix i la seva escola de ball, que faran una demostració del seu talent. En acabar hi haurà la ballada popular amb Sonadors Sonats i Xicalènia, fins que el cos aguanti.

El regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Santanyí, Antoni Matas, convida a tothom a participar d’un dia que pot ser molt especial: “aquesta Fira i Mostra de l’Ensaïmada és una gran oportunitat de gaudir del nostre poble, de les nostres tradicions i d’un producte com cap altre. Estam convençuts del fet que qui vengui s’ho passarà d’allò més bé”.