La regidoria de Turisme de Santanyí tanca la temporada de fires amb bones sensacions per al 2024

Cada any, l’equip de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí, participa en algunes de les fires turístiques més importants que s’organitzen a Europa. La més recent en la qual ha tengut presència, és la fira de turisme Destinations Nature de París, celebrada del 14 al 17 de maig. Es tracta d’una fira dedicada a la natura, turisme actiu i a l'aire lliure, on el municipi de Santanyí ha despertat molt d'interès entre els visitants, gràcies a propostes com les rutes cicloturístiques i per fer a peu, i també pel Parc Natural de Mondragó i les platges del terme.

A més, durant els primers tres mesos de 2024, el municipi de Santanyí també ha estat a la CMT de Stuttgart, enfocada a les vacances en combinació amb l’entreteniment i l’automoció; a FITUR a Madrid, a la FREE de Múnic, i a la ITB de Berlín. Cal recordar que al mes de novembre de 2023 també va ser a la World Travel Market de Londres. I segons les sensacions recollides pels tècnics de Turisme, en totes aquestes cites, les sensacions per als pròxims mesos són bones per al sector al municipi santanyiner.

Tal com ha explicat Maria Pons, l’equip de la regidoria de Turisme dedica molts d’esforços al fet que el terme sigui a uns espais on és molt important tenir presència, com són aquestes fires. L’equip de govern del municipi de Santanyí, amb Maria Pons al capdavant, és molt conscient de la importància del sector turístic al terme, i per això fa tot el que està a la seva mà perquè tot el municipi estigui en les millors condicions possibles. “Gràcies al gran compromís de tot el sector turístic del nostre terme, que és capdavanter a tota Europa, sabem que tenim una gran imatge, i que estam entre les destinacions que busquen els visitants de Mallorca. Per això, esperam una bona temporada, que ajudi a tota l’economia del municipi de Santanyí, i que això repercuteixi en el dia a dia de la ciutadania amb feina i tranquil·litat per al futur”, ha assegurat la batlessa.