Notícies

14-Juni-2024
50 persones participen en els tallers de memòria de Santanyí i s’Alqueria Blanca
Amb l'arribada de juny, s’acaben els tallers de memòria impulsats per l'Ajuntament de Santanyí en col·laboració amb l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, que depèn del Consell de Mallorca.
14-Juni-2024
El ple de Santanyí demana que es deixi entrar els animals de companyia als col·legis electorals
L’equip de Govern de l’Ajuntament de Santanyí va dur al ple celebrat aquesta setmana a la casa consistorial, una moció perquè la Junta Electoral Central reconsideri la decisió de prohibir l’accés a centres de votació als electors amb animals de companyia.
10-Juni-2024
Maria Pons: “entenem la mobilització ciutadana, no li posarem cap impediment. Però el Caló des Moro necessita que li donin un descans”
El saló d’actes de l’Ajuntament de Santanyí ha acollit la sessió ordinària del ple municipal del mes de juny, en la qual el Caló des Moro i s’Almunia han estat protagonistes.
10-Juni-2024
Marga Cloquell i Bartomeu Jaume omplen l’església de s’Alqueria Blanca de música i poesia al segon concert del Festival Internacional de Música Vila de Santanyí
L’església de Sant Josep de s’Alqueria Blanca ha estat l’escenari per encetar una nova iniciativa del Festival Internacional de Música Vila de Santanyí.
08-Juni-2024
L’Ajuntament executarà una important millora en la xarxa de pluvials de Santanyí
El nucli urbà de Santanyí no disposa d’una xarxa de canalització d’aigües pluvials estesa per tot el poble.
07-Juni-2024
Festes de Sant Joan de Portopetro
Del 14 al 30 de juny.