Notícies

12-May-2022
Per tercer any, Santanyí és el municipi de l’illa que aconsegueix més banderes blaves
Les banderes blaves que atorga la Comunitat Europea a les platges que reuneixen les condicions òptimes de seguretat i sanitat, tornen a certificar la qualitat de les platges del terme municipal de Santanyí.
06-May-2022
Torna la Festa des Tondre des Llombards
Després de dos anys sense celebració, enguany torna una de les festes més esperades al municipi de Santanyí.
02-May-2022
L’Ajuntament de Santanyí amplia la zona ACIRE de s’Almunia a 20 carrers del nucli de Cala Llombards
Des de l’any 2018, l’Ajuntament de Santanyí, limita l’accés al nucli de s’Almunia perquè només hi puguin passar els vehicles dels residents al municipi.
28-April-2022
L’Ajuntament renova la gespa del camp de futbol de s’Alqueria Blanca
Des de fa uns dies, el nucli de s’Alqueria Blanca, ha estrenat una important renovació al camp municipal de futbol; i és que s’ha canviat tota la gespa per una de nova de màxima qualitat.
27-April-2022
El municipi de Santanyí present a la London Cycle Show amb les seves rutes ciclistes
Com no podia ser d’altra manera, l’Ajuntament de Santanyí no ha faltat a una de les cites més importants del món del ciclisme, la London Cycle Show, celebrada entre el 22 i 24 d’abril a Londres.
26-April-2022
El ple aprova una modificació de les normes subsidiàries perquè l’aparcament de Cala Llombards sigui una realitat al més aviat possible
La sessió plenària celebrada avui a l’Ajuntament de Santanyí ha aprovat per urgència una modificació de les Normes Subsidiàries del municipi, per esmenar les deficiències que el Consell de Mallorca havia assenyalat a l’aparcament de Cala Llombards.