L’Ajuntament de Santanyí participa en la visita de la Xarxa BELC a Brussel·les

Els regidors de l’Ajuntament de Santanyí, Rafael Batle i Maria Monserrat, ha format part de la visita dels membres de la Xarxa BELC (Building Europe with Local Councliors) de les Illes Balears i Catalunya a les institucions europees de Brussel·les. Durant dos dies, el regidor de Turisme i la regidora d’Hisenda i Contractació Pública, han participat en les jornades organitzades al Parlament Europeu a la seu de la Comissió Europea.

La Xarxa BELC realitza aquestes jornades perquè els seus membres, entre els quals hi ha l’Ajuntament de Santanyí, coneguin el funcionament de les institucions europees, i tenguin contacte amb experts sobre la crisi energètica i la transició verda a Europa. A més, una part fonamental de la visita ha estat conèixer el funcionament dels fons Next Generation, dels quals el municipi de Santanyí en rebrà dos milions d’euros.

Segons ha explicat Rafael Batle, “estam molt satisfets d’haver pogut parlar directament amb els tècnics que han desenvolupat el projecte Next Generation. Estam convençuts que amb els fons que han concedit al municipi, es podran tirar endavant projectes significatius. A la convocatòria vam presentar diferents opcions per al nucli de Cala d’Or, que aviat podran ser una realitat”.

Amb els 2 milions d’euros que fons Next Generation, l’Ajuntament de Santanyí, té previst continuar amb la idea de millora i reforma de carrers del centre de Cala d’Or, i també millorar la xarxa de drenatge d’aigües pluvials de la zona de costa.