Educació anuncia que l’ampliació del CEIP Blai Bonet de Santanyí estarà llesta per al curs 2024-2025

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha visitat avui alguns dels centres educatius del terme de Santanyí, amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, i membres de l’equip de govern municipal. Durant la visita, el conseller ha indicat que les obres d’ampliació del CEIP Blai Bonet estaran llestes per al curs escolar vinent.

Amb aquesta intervenció, el centre d’educació infantil i primària passarà a ser de dues línies i disposarà de 6 unitats d’infantil i 12 de primària, a més d’una aula de música, d’informàtica, de plàstica i quatre aules de suport. Després de les actuacions, el centre disposarà de 300 places escolars.

Les obres tenen un cost de 2.950.840,14 euros i la seva finalització permetrà la retirada de les aules modulars que actualment hi ha instal·lades al CEIP Blai Bonet. Per tal de dur a terme aquesta ampliació, la Conselleria d’Educació i Universitats construeix un nou edifici amb una superfície de 1.709,55 metres quadrats a un solar confrontat amb l’actual edifici.

A més del CEIP Blai Bonet, l’equip de la Conselleria d’Educació i Universitats també ha visitat l’IES Santanyí, el CEIP Sant Domingo de Es Llombards, el CEIP Mare de Déu de la Consolació de s’Alqueria Blanca i CEIP Calonge on el conseller s’ha reunit amb els equips directius i ha recollit les seves demandes i necessitats per a la confecció del nou Pla d’Infraestructures que ara s’ultima.