Més de 180 nins i joves participen en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Santanyí per al pont de l’1 de març

Com cada any, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí organitza per aquests dies no lectius al municipi, diferents activitats perquè nins i nines s’ho passin d’allò més bé. Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “molts de centres educatius fan pont coincidint amb la festivitat del Dia de les Illes Balears, i per això Joventut programa iniciatives perquè els al·lots i al·lotes facin activitats. A més de fomentar l’esport, la germanor i fer poble, donam un cop de mà a les famílies que han de fer feina i no tenen amb qui deixar els seus fills”. 

Així, 185 nins i nines del terme han participat en alguna de les diferents activitats programades per als dies 27 i 28 de maig. El Centre Jove de Santanyí s’ha celebrat l’habitual “Dia Sense Escola” enfocat als més petits, amb 55 participants, i al Centre Jove de Cala d’Or han estat 35. A més, a Santanyí, una vintena de joves nascuts entre els anys 2010 i 2012 s’han apuntat a l’activitat “Matí amb amics”, també organitzada pel departament de Joventut. Conjuntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí, també s’han realitzat dos tornejos, un de futbol 3x3 i un bàsquet 3x3 per als nascuts entre els anys 2005 i 2010, al pavelló municipal, en els quals hi ha participat 45 i 30 al·lots respectivament.   

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, i el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, han visitat avui de matí als nins i nines al Centre Jove de Santanyí. Maria Pons ha volgut agrair la participació a tots, i donar l’enhorabona a tots els qui han treballat per fer possible uns dies com aquests.