Més de 650 nins i joves han participat en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Santanyí durant l’estiu

Com cada any, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí ha organitzat per als mesos no lectius, entre el final i l’inici del curs escolar, diferents activitats perquè nins i nines s’ho passin d’allò més bé. Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “sabem que moltes famílies necessiten una ajuda durant aquest període en el qual els al·lots no tenen classe, perquè els pares han de fer feina. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí fa una gran feina organitzant aquestes activitats per a totes les edats, que fomenten la germanor i fan poble, i al mateix temps donen un cop de mà a les famílies”. 

Així, 642 nins i nines del terme han participat en alguna de les diferents activitats programades, des de campaments i excursions, a tallers de cuina, de robòtica, o per aprendre a fer de DJ. En total, el consistori santanyiner ha invertit aproximadament 40.000 euros en l’organització d’oferta de temps lliure de qualitat per als nins i adolescents, i com és habitual, ha sigut un èxit de participació.

A més, s’ha de tenir en compte que l’ajuntament també ha organitzat a través del mateix departament de Joventut, les escoles d’estiu del municipi, a Santanyí i Cala d’Or, i que han tengut una mitjana de 85 matriculats cada mes, uns 150 nins i nines en total. Les escoles d’estiu suposen una despesa de 35.000 euros, que sumats a les de les altres activitats, superarien els 75.000 euros invertits en activitats per a la població més jove del municipi durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, i la regidora, Francesca Vidal, han visitat en diferents ocasions els nins i nines durant les diferents activitats, on sempre han agraït la participació, i s’ha donat l’enhorabona a tots els qui han treballat per fer possible tirar endavant un servei com aquest.