Activitats de l'AMS

Des de l’any 2010 es realitza en el nostre Municipi la Taula d’Intercanvi de Llibres. Una activitat organitzada per l’Ajuntament de Santanyí a través del seu Departament de Cultura, de l’Arxiu Municipal i de la Biblioteca Municipal que té la finalitat de difondre el gust per la lectura per a totes aquelles persones que ho desitgin.

És un lloc on qualsevol persona es pot apropar triar el llibre o llibres que desitja i dur-los-se’n a casa. La idea és intercambiar llibre per llibre, però no hi ha problema si veniu sense i vos emportau algún. Ja intercanviareu en una altra ocasió.

L’activitat es realitza una vegada al més, tot i que la data depén en moltes ocasions de les festes i altres actes que es puguin organitzar. Inicialment es duu a terme el darrer dissabte o dimecres de cada mes i es situa al c/ Centre, devant de l’AMS.

Pots trobar des d’excedents de les publicacions on l’Ajuntament ha col•laborat, fins a novel•les, prosa, poesia, etc. Pot ser que en trobis en català, castellà, alemany, anglès o francès. Qui sap? Vine i ho sabràs.

el que és més important. No has de tornar els llibres, no es fan préstecs, és una taula d’oportunitats i el que t’emportes és teu.

També cal informar que l’Arxiu Municipal ofereix una taula d’intercanvi permanent des de fa ja uns mesos i que el podeu trobau en la planta baixa de les dependències de l’AMS.

En qualssevol dels casos, per informar-vos correctamente de la data assenyalada podeu consultar la web de l’Ajuntament (www.ajsantanyi.net); el perfil de Facebook (Taula d’intercanvi de llibres); els cartells informatius que es penjen pel municipio la setmana abans de l’activitat; o escoltant Santanyí Ràdio.